Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


ÄKKILÄHTÖTARJOUKSET!

Nyt pikavaraajalle voimassa huikeat äkkilähtötarjoukset!

Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua! Tarjoushinta on voimassa  2-7 vrk mittaisissa varauksissa, jotka varataan&maksetaan 1-5 päivää ennen loman alkua suoraan on linessa. Mökkikohtaiset tarjoukset näet oheisen listan mökkien omissa kalentereissa tai tekemällä haun etusivulla www.mokkiavain.fi ajankohtaan johon on 1-5 päivää, tarjoushinnat näkyvät punaisella.

VARAA PARAS LOMASI -ÄKKILÄHTÖNÄ!

Lue lisää


Uusi vuosi, loppiainen/Russian Christmas supertarjous!

Näsinneito ja Näsinjoutsen ovat tunnelmallisia ja valoisia 5-tähden hirsihuviloita Näsijärven rannalla.  Huviloihin majoittuu jopa 8 lomanviettäjää/mökki  ja isoon Näsinneidon saunaan mahtuu vaikka koko seurue kerralla saunomaan. Tampereelle matkaa vain 50 km!

Upeissa Näsijärven maisemissa juhlistat uuden vuoden alkuun perheesi tai ystäviesi kanssa!

TARJOUSHINTA 26.12.-11.1.2019: 650 euroa/2-4vrk tai 920 euroa/vko

Lue lisää


Villa Merja´s Garden syys&pikkujoulutarjous!

5-tähden Villa Merja´s Garden Näsijärven rannalla, vain 55 km Tampereelta tarjoaa nyt nopeille syysvaraajille ulkoporealtaan sisältyväksi hintaan (edun arvo jopa 300 euroa)! Villa Merjassa majoittuu mukavasti isokin seurue: 4 erillistä makuuhuonetta+makuualkovi, vuodepaikat 8+5:lle, hyvin varusteltu keittiö, erillinen rantasauna sekä poreallas takaavat mahtavat pikkujoulut tai perheporukan syysloman.

VARAA PIAN! Etu on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia varauksia.

Lue lisää


Väli-Hannun Joulu- uusivuosi- ja talvitarjoukset!

Joulu ja Uusivuosi tunnelmallisessa Väli-Hannussa nyt SUPERTARJOUSHINTAAN!

  • 495 euroa/1-4 vrk
  • 595 euroa/viikko
  • Joulu-/uudenvuoden tarjoukseen sisältyy joulukuusi valoineen verannalla

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Pirkan Uran vaelluspolut, Vatulan (3-4km) ja Jämin (20 km) upeat ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen ja Kyrösjärvellä hienot kalasaaliit. Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Lue lisää


Pumanki Valpurin syksyn supertarjous!

Pumanki Valpuri on tilava hirsihuvilan puolikas Jämijärven Mielahdessa. Aivan mökin vierestä lähtevät Jämin upeat ulkoilureitit ja Jämikeskuksen http://jamikeskus.fi/tekemista monipuolisiin palveluihin on vain 3 km!

Syksyn supertarjouksena 09.10.-20.12.2018 nyt kaikki min 2 vrk varaukset -30 %!!

Lue lisää