Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Väli-Hannun elokuun erikoistarjous!

Elokuun erikoistarjous Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa:

  • kaikki 7 vrk uudet varaukset elokuun loppuun asti -100 EURON ALENNUKSELLA (ovh 790e/vko, nyt vain 690euroa!)

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Vatulan (3-4km) ja Jämin (20 km) upeat ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen! Kyrösjärvellä hienot kalasaaliit ja lähistöllä erinomaiset marja- ja sienestysmahdollisuudet! Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Lue lisää


Myllykukon syysALE!

Myllykukko on 4-tähden mökki kalaisan Kyrösjärven rannalla, Hämeenkyrön Osaralla. Myllykukko sijaitsee vain 15 km päässä  Ikaalisten kylpylästä ja 45 km Tampereelta! Vuodepaikat 6+2:lle ja erillinen puulämmitteinen rantasauna!

Syksyn (1.9.-22.12.) superale:

  • -50 euron alennus viikonlopuista (ovh 300e/vkl)
  • -100 euron alennus viikoista (ovh 600e/vko)

Tarjous koskee uusia varauksia peruskaudella 1.9.-22.12.2017.

Lue lisää


Kalliokummun syyskuun huipputarjous!

Kalliokumpu on pieni, viihtyisä mökki Nokialla. Mökin pihalta ja grillauspaikalta on komeat näkymät Mahnalanselälle! Pihalla on  grillikota, lentopallokenttä, asuntovaunupaikka  ja rantasauna sekä upea laituriterassi. 
Vuokrahintaan kuuluu myös  soutuvene, kaasugrilli, internet-yhteys ja paljon pihapelivälineitä. Tampereen palveluihin on matkaa vain 30 km ja Nokian keskustaan 15 km!

Nyt kaikki syyskuun uudet varaukset  -10 % alennuksella!

Kysy myös toimistoltamme pikavaraajan etua -15 % jos vapaan ajankohdan alkuun on alle 7 vrk (ei on linessa)!

Lue lisää


Villa Valon elokuun supertarjous!

Viihtyisä 4 tähden Villa Valo (7+1 hlöä)  Ylöjärvellä tarjoaa nyt edulliset lomat elokuuhun! Villa Valo sijaitsee Karhejärven rannalla vain 35 km päässä Tampereen tapahtumista, Särkänniemestä, nähtävyyksistä.... Pihapiirin tunnelmallisessa grillikodassa valmistuvat monet kesäherkut ja puusaunan löylyissä rentoudut varmasti!

NYT kaikki elokuun viikkovaraukset hintaan 695 euroa/vko (ovh 850e/vko), varaa pian lomasi!

Lue lisää


Mustikan & Puolukan elokuun supertarjous!

Kaikki sunnuntai-perjantai jaksot elokuussa vain 480 euroa/5vrk (ovh 650e/5vrk)!

Mustikka ja Puolukka ovat vierekkäiset 5 tähden mökit Jämin upeiden patikointi- ja maastopyöräilyreittien vieressä, kalaisan Jämijärven rannalla, vain 70 km Tampereelta.  Myös Jämikeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä: uusi kiipeilypuisto, frisbeegolf,  rullahiihto/luistelu, maauimala, ravintola ym.  Molemmissa mökeissä on hyvin varustellut keittiöt,  4 erillistä makuuhuonetta (vuodepaikat 10:lle/mökki), langaton verkko ja yhteinen grillikota, joten mökit soveltuvat hyvin yhden tai useammankin perheen tai seurueen lomailuun! Nyt erinomaiset marjastus- ja sienestysmahdollisuudet aivan mökin lähiympäristössä!

Tarjous koskee uusia varauksia elokuussa välillä sunnuntai-perjantai. Huom! Tarjous vain toimistomme kautta puh. (03) 4501 222, kylpylakaupunki@ikaalinen.fi (ei on linessa).

Lue lisää


Ilves mökin loput vapaat kesäviikot nyt tarjoushintaan!

Upea, aidon karjalaismallin mukaisesti rakennettu jyhkeä  hirsimökki Ilves (6+2 hlöä, kuvassa) Juupajoella Väihijärven rannalla, tarjoaa lomailua luonnon rauhassa nyt tarjoushintaan! Kaikki loput vapaana olevat kesäviikot:

  • 966eur/viikko/Ilves (norm. 1150 eur)

Ilves mökissä on erillinen puulämmitteinen rantasauna (sekä sisällä sähkösauna), hyvät varustukset sekä rauhallinen sijainti luonnon keskellä hyvien marjastus- ja sienestysmaastojen äärellä.

VARAA PIAN!

Lue lisää


Tarjous Näsinjoutseneen ja Näsinneitoon Ruovedelle Näsijärven rannalle

Näsinneito ja Näsinjoutsen ovat tunnelmallisia ja valoisia hirsihuviloita upeissa maisemissa Näsijärven rannalla.  Huviloihin majoittuu jopa 8 lomanviettäjää/mökki  ja isoon Näsinneidon saunaan mahtuu vaikka koko seurue kerralla saunomaan. Tampereelta  vain 50 km ja Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoihin vain 30-35 km!

Nyt elokuun pidennetyt viikonloput 3 yötä (tai arkenakin 3 yötä) tarjoushintaan:

470 eur/huvila (norm. 520 eur)

 

Tarjous koskee uusia varauksia.

Lue lisää