Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Koljonrannan joulu!

Tunnelmallinen Koljonranta Ylöjärvellä Näsijärven rannalla nyt huimaan tarjoushintaan:

-20% kaikista joulunajan varauksista!

Koljonranta on 5 tähden mökki Näsijärven rannalla, vain 35 km Tampereelta. Mökissä on vuodepaikat 7+1:lle (1mh+parvi), tunnelmallinen grillikota, hyvin varusteltu keittiö, internet-yhteys, avantouintimahdollisuus, erinomaiset kalastusmahdollisuudet....

Lue lisää


Ikaalisten kylpyläalueen lomakylän talvitarjous!

Ikaalisten kylpyläalueen lomakylän rivi- ja paritalomökit sijaitsevat lähellä kylpylää ja Ti-Ti Nallen taloa. Asunnoissa on oma sauna, terassi ja hyvin varusteltu keittiö. Ikaalisten kylpylän palveluita voi hyödyntää (ei sis. hintaan): mm. ravintolat, Vesitropiikki, ohjelmapalvelut, keilaus, hoidot sekä elävää tanssimusiikkia useana iltana viikossa! Asuntojen pihapiiristä pääsee suoraan hoidetuille ja valaistuille laduille sekä pururadalle.

  • Nyt kaikki rivitaloasunnot (ei paritalot) huippuhintaan 180 eur/2 yötä/1-6 hlö (voimassa 22.12. asti), tarjous koskee uusia varauksia.

Lue lisää


Uuden vuoden tarjous Näsinneito ja Mänty-Linna mökeillä!

Ammu uuden vuoden rakettisi matkaan Näsijärven/Nerkoojärven rannalla ja vastaanota vuosi 2018 perheen tai ystävien kesken!

Nyt uuden vuoden huipputarjous Näsinneito mökillä (kuvassa)  Ruovedellä sekä Mänty-Linna mökillä Kihniössä! Vuodepaikat mökeissä 6-8:lle ja hyvät varustukset!  Näsijärven (Näsinneito) tai Nerkoojärven (Mänty-Linna) maisemissa juhlistat alkavaa vuotta upeissa maisemissa!

TARJOUSHINTA:  650 euroa/1-4 vrk sis. uuden vuoden!

Lue lisää


Väli-Hannun joulu & uusi vuosi tarjous!

Nyt on erinomainen mahdollisuus lähteä viettämään joulu tai uusi vuosi viihtyisällä Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa Kyrösjärven rannalla! Ikaalisten Kylpylään matkaa vain 13 km ja Jämin ulkoilukeskukseen (mm. hiihtotunneli) vain 20 km. Vuodepaikat 2+4:lle. Lähde viettämään tunnelmallinen loma puusaunan lämmöstä ja takan loisteesta nauttien!

Kaikki joulun & uuden vuoden  varaukset (ajalla 22.12.2017 - 07.01.2018 ) nyt -10 % alennuksella!

Esim. 4 yötä 531 eur

SOITA JA VARAA!

Lue lisää


Myllykukon alkutalven ALE!

Myllykukko on 4-tähden mökki kalaisan Kyrösjärven rannalla, Hämeenkyrön Osaralla. Myllykukko sijaitsee vain 15 km päässä  Ikaalisten kylpylästä ja 45 km Tampereelta! Vuodepaikat 4+2:lle ja erillinen puulämmitteinen rantasauna!

Alkutalven superale:

  • -50 euron alennus viikonlopuista (ovh 300e/vkl)
  • -100 euron alennus viikoista (ovh 600e/vko)

Tarjous koskee uusia varauksia peruskaudella 22.12.2017 asti.

Lue lisää


Alkutalven huipputarjous Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa!

Alkutalven erikoistarjous Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa:

  • 197,50 euroa/vkl (2vrk) norm. 250 eur
  • 390 euroa/vko  norm. 480 eur

Tarjous voimassa 20.12.2017 asti koskien uusia varauksia.

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Vatulan (3-4km) ja Jämin (20 km) upeat ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen! Mökin läheltä kulkee Pirkan Taipaleen Ura Jämijärvelle asti. Kyrösjärvellä hienot kalasaaliit! Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Lue lisää