Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Lepolan ja Myllylän elokuiset tarjoukset!

Lepola (kuva ohessa) ja Myllylä mökeillä Virroilla Näsijärven rannalla nyt erikoistarjous elokuussa:

- 10 % alennus kaikista uusista varauksista välillä 22.-31.08.2019!

Lepola ja Myllylä mökit sijaitsevat Näsijärven rannalla, erinomaiset uinti- (hiekkaranta) ja kalastusmahdollisuudet! Lepolassa majoittuu 4 henkilöä ja Myllässä jopa 11 henkilöä. Lähistöltä löytyvät todella monipuoliset retkeilymahdollisuudet: Helvetinjärven Kansallispuistoon 29 km, Torisevan rotkojärville 25 km (luontopolku), Virtain perinnekylään 15 km, Tampereelle 85 km, Ähtärin Eläinpuistoon 65 km ja Tuurin Kyläkauppaan 62 km.

Lue lisää


Vielä on kesää jäljellä!

Lämpöä ja aurinkoisia päiviä luvassa...vielä on kesää jäljellä!

Mänty-Linnan ja Näsinjoutsenen (kuvassa) elokuun supertarjous ajalle 26.-30.8.2019 (ma-pe):

  • 490 euroa/4vrk (ovh 620-640 euroa/4vrk), hinta sisältää veneen ja perämoottorin!

Hyvin varustellut Mänty-Linna Nerkoojärven ja Näsinjoutsen Näsijärven rannalla kutsuvat elokuiseen loman viettoon! Yhdistä lomaasi marjastusta, retkeilyä tai kalastusta tai nauti pulahduksesta takkatulen lämmöstä virkistävään järveen!

Lue lisää


Näsinneidon ja Näsinjoutsenen loppukesän tarjoukset!

Näsinneito mökki upealla paikalla Ruovedellä, Näsijärven rannalla peruuntui juuri sairastapauksen vuoksi 29.7.-16.08.2019! Kyseisellä jaksolla viikkovuokraukset NYT tarjoushintaan

  • 950 euroa/vko sisältäen loppusiivouksen sekä kalastusluvan! Myös lyhyempien jaksojen vuokraukset mahdollisia.

Näsinneidossa on vuodepaikat 7:lle, iso sauna, hyvin varusteltu keittiö ja perämoottorilla varustettu vene! Näsinneito sijaitsee kalaisan Näsijärven rannalla ja läheltä löytyvät myös hyvät marjastus- ja sienestysmaastot. Matkaa Seitsemisen sekä Helvetinjärven kansallispuistoihin vain n. 30 km ja Tampereen monipuolisiin palveluihin 50 km.

Huom! Viereinen Näsinjoutsen (vuodepaikat 8:lle) vapaana jaksolla 16.-31.08. jolloin voimassa myös yllä mainittu tarjoushinta.

Lue lisää


Ilveksen ja Karhun kuumat kesätarjoukset!

Ilves ja Karhu mökki ovat tunnelmallisia, hyvin varusteltuja kelohonkamökkejä luonnon rauhassa, kauniilla paikalla Väihijärven rannalla, 15 km Juupajoelta ja 70 km Tampereelta. Puulämmitteisellä rantasaunalla on ihana tunnelmoida kesäillassa, polskahtaa uimaan tai vaikkapa paistella makkaraa nuotiopaikalla (mökeissä myös kaasugrillit)!

Vuodepaikat Ilveksessä max 8:lle  (3 erillistä makuuhuonetta) ja Karhussa max 12:lle (4 erillistä makuuhuonetta) eli matkaan voi lähteä vaikka useammankin perheen tai sukuporukan kanssa!

  • 28.07.-02.08.2019 /5 vrk/Ilves nyt -20% tarjouksella!
  • Vapaat 5-7 vrk jaksot Karhussa alkaen 4.8. ja Ilveksessä alkaen 9.8. nyt -10 % tarjouksella!

Tarjous koskee uusia varauksia yllä mainituilla jaksoilla. VARAA PIAN KESÄLOMASI!

Lue lisää


Leporannan kesätarjous!

Viihtyisä hirsimökki Leporanta Ikaalisissa nyt heinä-elokuun v. 2019 vapaille jaksoille tarjoushintaan:

-10 % kaikista uusista varauksista heinä-elokuulle!

Leporanta sijaitsee kalaisan Kyrösjärven rannalla! Vuodepaikat 2+4:lle, erillinen puulämmitteinen rantasauna, hiekkapohjainen matala ranta, grillikatos... Matkaa Ikaalisten Kylpylään vain 5 km ja Ikaalisten keskustaan 10 km.

Varaa pian lomasi Leporantaan!

Lue lisää


ÄKKILÄHTÖTARJOUKSET!

Nyt pikavaraajalle voimassa huikeat äkkilähtötarjoukset!

Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua! Tarjoushinta on voimassa  2-7 vrk mittaisissa varauksissa, jotka varataan&maksetaan 1-5 päivää ennen loman alkua suoraan on linessa. Mökkikohtaiset tarjoukset näet oheisen listan mökkien omissa kalentereissa tai tekemällä haun etusivulla www.mokkiavain.fi ajankohtaan johon on 1-5 päivää, tarjoushinnat näkyvät punaisella.

VARAA PARAS LOMASI -ÄKKILÄHTÖNÄ!

Lue lisää


Metsäpirtin tunnelmallinen Joulu

Metsäpirtin isossa tuvassa nautitte joulukuusen tuoksuisesta aidosta joulusta kelohongan tunnelmassa.

Metsäpirtissä on 3 makuuhuonetta ja vuodepaikkoja 10:lle joulun juhlijalle.

Joulutarjous

695 eur 2-4 yötä

725 eur 5 yötä,  755 eur 6 yötä

799 eur 7 yötä

Lomailijat saavat myös lämmittää tilan ison puulämmitteisen rantasaunan käyttöönsä 2 kertaa 4 vrk:n loman aikana tai 4 kertaa viikon aikana. Viihtyisän ja tunnelmallisen rantasaunan takkatuvalle sopii koko seurue. Rantasaunan palju vuokrattavissa itse lämmittäen 100 eur/kerta ja palveluna 150 eur/kerta.

hinta sisältää myös Joulukuusen, jonka jouluseurue saa itse koristella talon koristeilla. Myös pulkkia käytettävissä talven riemuihin.

Lue lisää


JOULUTARJOUS TUNNELMALLISEEN MYLLYLÄÄN!

Tervetuloa viettämään ihanaa joulua Virroille perinteitä ja tunnelmaa huokuvaan Myllylään!

Vanhan pohjalaistalon kamarit majoittavat  jopa 10 hlön jouluseurueen.

Lomailijat saavat myös lämmittää tilan ison puulämmitteisen rantasaunan käyttöönsä 2 kertaa 4 vrk:n loman aikana tai 4 kertaa viikon aikana. Viihtyisän ja tunnelmallisen rantasaunan takkatuvalle sopii koko seurue. Rantasaunan palju vuokrattavissa itse lämmittäen 100 eur/kerta ja palveluna 150 eur/kerta.

JOULUTARJOUS:

790 eur/2-4vrk

840 eur/5 vrk  870 eur/6 vrk

890 eur/6 -7 vrk

hinta sisältää myös Joulukuusen, jonka jouluseurue saa itse koristella talon koristeilla. Myös pulkkia käytettävissä talven riemuihin.

Lue lisää