Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Mänty-Linnan ja Näsinjoutsenen kuumat kesälomatarjoukset!

Näsinjoutsen (kuvassa) Ruovedellä lähellä Muroleen kanavaa sekä Mänty-Linna Kihniössä ovat tilavia (vuodepaikat 6+2:lle) ja hyvin varusteltuja mökkejä ison Nerkoojärven (Mänty-Linna) ja Näsijärven (Näsinjoutsen) rannoilla.  Molempien mökkien hintaan sis. vene&perämoottori,  loistavat kuha-apajat! Lähellä erinomaiset luontoretkeilymahdollisuudet.

Mänty-Linnassa ja Näsinjoutsenessa seuraavat jaksot tarjoushintaan:

  • 715 euroa/25.6.-30.6.(5vrk)/Mänty-Linna
  • 880 euroa/15.-21.7.(6vrk)/Näsinjoutsen
  • 1100 euroa/28.6.-7.7. (9vrk)/Näsinjoutsen, (tai 1000euroa/vko)

VARAA PIAN KESÄN LOMASI!

Lue lisää


Mustikan & Puolukan heinäkuun supertarjous!

Kaikki sunnuntai-perjantai jaksot heinäkuussa vain 480 euroa/5vrk (ovh 650e/5vrk)!

Mustikka ja Puolukka ovat vierekkäiset 5 tähden mökit Jämin upeiden patikointi- ja maastopyöräilyreittien vieressä, kalaisan Jämijärven rannalla, vain 70 km Tampereelta.  Myös Jämikeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä: uusi kiipeilypuisto, frisbeegolf,  rullahiihto/luistelu, maauimala, ravintola ym.  Molemmissa mökeissä on hyvin varustellut keittiöt,  4 erillistä makuuhuonetta (vuodepaikat 10:lle/mökki), langaton verkko ja yhteinen grillikota, joten mökit soveltuvat hyvin yhden tai useammankin perheen tai seurueen lomailuun!

Tarjous koskee uusia varauksia heinäkuussa välillä sunnuntai-perjantai.

Lue lisää


Myllylän kesätarjous!

Viihtyisä Myllylä mökki sijaitsee Virroilla, vain 200 m Näsijärven rannasta, erinomaiset uinti- (hiekkaranta) ja kalastusmahdollisuudet!  Tähän tilavaan mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 10 henkilön seurue. Lähistöltä löytyvät todella monipuoliset päiväretkimahdollisuudet: Helvetinjärven Kansallispuistoon 29 km, Torisevan rotkojärville 25 km (luontopolku), Virtain perinnekylään 15 km, Tampereelle 85 km, Ähtärin Eläinpuistoon 65 km ja Tuurin Kyläkauppaan 62 km.

Nyt kaikki uudet 4-7 vrk varaukset -10 % ajalla 26.6.-16.7., varaa pian!

Lue lisää