Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Rantakallion huikea talvitarjous!

Kyrösjärven rantamaisemissa Rantakallio mökissä nyt talvilomaviikkojen erikoistarjous:

-KAIKKI varaukset talvilomaviikoilla (16.2.-4.3.2018) nyt -25 % alennuksella!

Rantakallio on Ikaalisissa kalaisan Kyrösjärven rannalla sijaitseva tilava mökki. Mökillä on huippusijainti aktiiviseen lomailuun: 4 km Ikaalisten Kylpylään,  Kauppakeskus Komppiin 500 metriä,  Tampereelle 50 km, Vatulan hiihtokeskukseen 10 km ja Jämin hiihtokeskukseen 20 km.

Mökissä 3 makuuhuonetta sekä parvella runsaasti lisätilaa. Perushintaan sisältyy majoitus 7 hlö:lle ja lisämaksusta myös extravuodepaikat 1-3:lle.

Lue lisää


Talvilomatarjous Näsinneito, Näsinjoutsen ja Mänty-Linna mökeillä!

Tarjous NYT voimassa Mänty-Linna mökille Kihniöön sekä Näsinjoutsen ja Näsinneito (kuvassa) mökeille Ruovedelle talvilomaviikoille.

Kaikki 4 vrk varaukset (ma-pe, to-ma ym.) hintaan 495 euroa/4vrk, voimassa viikoilla 8-10!

Kalaisa Näsijärvi (Näsinneito, Näsinjoutsen) sekä Nerkoojärvi (Mänty-Linna) kutsuvat pilkkijöitä ja lapsille mökeiltä löytyvät pulkat ja kelkat mäenlaskuun! Mänty-Linnasta on vain 2 km matka hoidetuille moottorikelkkaurille ja 5 km valaistulle ladulle. Hyvin varustelluilla mökeillä on mukava lämmitellä ulkoilun jälkeen takkatulen loimussa ja saunan lämmössä perheen tai isommankin ystäväporukan kanssa!

Lue lisää


Väli-Hannun alkuvuoden, pääsiäisen ja kevään tarjoukset!

NYT kevään erikoistarjoukset Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa:

  • 240 euroa/viikonloppu, 440 euroa/viikko  (ei pääsiäisenä)
  • pääsiäisenä alk. 320 eur /2 vrk,  480 eur/viikko

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Pirkanuran ladut ja Vatulan hiihtokeskus sekä Jämin (20 km) upeat ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen! Ulvaanharjun kota myös lähellä mökkiä.  Kyrösjärveltä mahtavat pilkkisaaliit! Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Tarjoukset ovat voimassa 01.06. asti ja koskee uusia varauksia.

Lue lisää