Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Pumankin elo-syyskuun supertarjous!

Uudet varaukset  syyskuun loppuun asti -20 % normaalihinnasta.

Iso Pumanki mökki sijaitsee Jämijärvellä Jämin Mielahden lomakylässä.
Hirsimökki koostuu kahdesta loma-asunnosta (Henrikki ja Valpuri), jotka voi tarvittaessa erottaa/yhdistää väliovella. Etäisyys Tampereelle 75 km ja Jämille 3 km. Pumankin ympäristössä upeat ulkoilu- retkeily- ja marjastusmaastot!

Lue lisää


Pikavaraajan erikoistarjous Sydänharju mökillä!

Seitsemisen kansallispuisto ympäristöineen  kutsuu retkeilemään ja kalastamaan! Sydänharjun perinnetyyliin rakennettu talo lähellä Seitsemistä ja erämaalampea majoittaa pienen tai isonkin retkeilyporukan mukavasti, vuodepaikat jopa 15 henkilölle! Pirkan Taipaleen polulle pääset heti mökin vierestä.

  • Kaikki 2-7 vrk varaukset -20 % alennuksella mikäli varauksen alkuun on enää 0-14 vrk!
  • kesän arkivarauksista vielä 10% lisäale (jakso ei sisällä pe-la tai la-su yötä) tarjous vain toimistomme kautta (ei on linessa).
  • Huomioithan myös että alle 10 henkilön ryhmät saavat  -20% alennuksen myös ennakkovarauksissa. Pienten ryhmien tarjous vain toimistomme kautta (ei on linessa).

Lue lisää


Väli-Hannun elokuun erikoistarjous!

Elokuun erikoistarjous Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa:

  • kaikki uudet varaukset 2-7 vrk  5% alennuksella

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Vatulan (3-4km) ja Jämin (20 km) upeat ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen! Kyrösjärvellä hienot kalasaaliit ja lähistöllä erinomaiset marja- ja sienestysmahdollisuudet! Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Lue lisää


Näsinjoutsenen elokuun huipputarjoukset!

Näsinjoutsen on 5 tähden hirsimökki Näsijärven rannalla lähellä Muroleen kanavaa Ruovedellä, vain 50 km Tampereelta. Mökin hintaan sis. vene&perämoottori, alueella loistavat kuha-apajat! Mökiltä on alle tunnin ajomatka Särkänniemeen eli lomaasi yhdistät helposti myös Tampereen alueen huvitukset!

Nyt kesätarjouksena seuraavat vapaat jaksot:

  • 12.-17.8. hintaan 690 euroa/5 vrk
  • 24.-31.8. hintaan 930 euroa/vko

Lue lisää


Kalliokummun elo-syyskuun tarjous!

Kalliokumpu on pieni, viihtyisä mökki Nokialla. Mökin pihalta ja grillauspaikalta on komeat näkymät Mahnalanselälle! Pihalla on  grillikota, lentopallokenttä, asuntovaunupaikka  ja rantasauna sekä upea laituriterassi. 
Vuokrahintaan kuuluu myös  soutuvene, kaasugrilli, internet-yhteys ja paljon pihapelivälineitä. Tampereen palveluihin on matkaa vain 30 km ja Nokian keskustaan 15 km!

Nyt kaikki elo-syyskuun uudet varaukset 30.09. asti  -10 % alennuksella!

Lue lisää


Supertarjous Mustikka ja Puolukka mökeille 08/2018 !

TARJOUS SUNNUNTAISTA PERJANTAIHIN: 490 EUR/5 VRK/mökki (norm. 650 eur/5 vrk)

5-tähden Mustikka ja Puolukka mökit sijaitsevat Mielahden lomakylässä Jämijärven rannalla. Mökeillä mm. tunnelmalliset kodat.

Mökeissä on 4 erillistä makuuhuonetta/makuutilaa, vuodepaikkoja jopa 12 lomalaiselle/mökki, joten tässä on erinomainen vaihtoehto vaikka isommallekin ryhmälle loman viettoon!

Lue lisää