Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Mustikan & Puolukan heinäkuun supertarjous!

Kaikki sunnuntai-perjantai jaksot heinäkuussa vain 480 euroa/5vrk (ovh 650e/5vrk)!

Mustikka ja Puolukka ovat vierekkäiset 5 tähden mökit Jämin upeiden patikointi- ja maastopyöräilyreittien vieressä, kalaisan Jämijärven rannalla, vain 70 km Tampereelta.  Myös Jämikeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä: uusi kiipeilypuisto, frisbeegolf,  rullahiihto/luistelu, maauimala, ravintola ym.  Molemmissa mökeissä on hyvin varustellut keittiöt,  4 erillistä makuuhuonetta (vuodepaikat 10:lle/mökki), langaton verkko ja yhteinen grillikota, joten mökit soveltuvat hyvin yhden tai useammankin perheen tai seurueen lomailuun!

Tarjous koskee uusia varauksia heinäkuussa välillä sunnuntai-perjantai.

Lue lisää


Keväiset viikonloput sekä Wauhdikas Wappu Mänty-Linna, Näsinjoutsen ja Näsinneito mökeillä!

Näsinjoutsen ja Näsinneito (kuvassa) Ruovedellä ja Mänty-Linna Kihniössä tarjoavat viihtyisät puitteet keväisten viikonloppujen sekä vapun viettoon! Vuodepaikat 8:lle/mökki, hyvin varustellut keittiöt, tilavat oleskelutilat ja upeat maisemat Näsijärven (Näsinneito/Näsinjoutsen) ja Nerkoojärven (Mänty-Linna) rantamilla takaavat mukavan loman perheelle tai isollekin ystäväporukalle!

Tarjouksena nyt:

  • 365 euroa/vkl huhti-toukokuussa
  • 400 euroa/3vrk vappuloma (28.4.-1.5.2017)
  • hinta sis.  viipymisen mökillä klo 18:00 asti lähtöpäivänä!

 

Lue lisää


Kevättarjous Tyynelässä!

Nyt tervetuloa vastaanottamaan kevättä tunnelmalliseen Tyynelään, luonnon helmaan ja takkatulen loimuun! Tyynelässä vuodepaikat 4+2:lle ja 4 tähden varustukset. Sijainti Kihniössä, suuren Nerkoojärven rannalla tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luontoretkeilyyn ja kalastukseen!

KEVÄTTARJOUS -25 % kaikista uusista 2-7 vrk varauksista! Voimassa 21.5.2017 asti.

Lue lisää


Pumankin kevättalven supertarjous!

Pumanki on tilava hirsihuvila Jämijärven Mielahdessa. Huvilan voit vuokrata kokonaan (13 vuodepaikkaa) tai vain toisen puoliskon: Henrikin (5 hlöä) tai Valpurin (8 hlöä). Jämin alueella on upeat ulkoilu- ja vaellusmaastot sekä kauniit mäntymetsäiset maisemat, Jämijärvellä hyvät kalastusmahdollisuudet! Huvilalta vain 3 km matkaa Jämin hiihtotunneliin ja palveluihin.

NYT KAIKKI KEVÄÄN UUDET VARAUKSET AJALLA 20.2.-2.6. (ei pääsiäisenä) -30 %!!

Lue lisää


Väli-Hannun kevättalven tarjoukset

NYT kevättalven erikoistarjoukset Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa:

  • 230 euroa/vkl, 440 euroa/vko
  • 330 euroa/4vrk pääsiäisloma (13.-17.4.)
  • 280 euroa/3vrk vappuloma (28.4.-1.5.)

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Vatulan (3-4km) ja Jämin (20 km) upeat ulkoilu- ja hiihtoreitistöt kauniine mäntymetsineen! Kyrösjärvellä mahtavat kalasaaliit pilkkijöille! Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Tarjoukset ovat voimassa 21.5. asti ja koskee uusia varauksia.

Lue lisää