Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Pikavaraajan erikoistarjous Sydänharju mökillä!

Seitsemisen kansallispuisto ympäristöineen  kutsuu retkeilemään ja kalastamaan! Sydänharjun perinnetyyliin rakennettu talo lähellä Seitsemistä ja erämaalampea majoittaa pienen tai isonkin retkeilyporukan mukavasti, vuodepaikat jopa 15 henkilölle! Pirkan Taipaleen polulle pääset heti mökin vierestä.

  • Kaikki 2-7 vrk varaukset -20 % alennuksella mikäli varauksen alkuun on enää 0-14 vrk!
  • Huomioithan myös että alle 10 henkilön ryhmät saavat  -20% alennuksen myös ennakkovarauksissa. Pienten ryhmien tarjous vain toimistomme kautta (ei on linessa).

Lue lisää


Edullisesti minilomalle meren rannalle!

Viihtyisässä Anttoora A:ssa nyt harvinaislaatuinen kesätarjous:

  • Kaikki vapaat 1 vrk jaksot heinäkuussa vain 120 euroa/vrk!
  • Vapaana myös kaksi 2 vrk jaksoa 6.-8.7 ja 28.-30.7.  hintaan 220 euroa/2vrk

Anttoora A on mukava hirsimökki 2-3 henkilölle aivan meren rannalla Meri-Porissa, etäisyys Porin keskustaan 30 km ja Yyteriin 15 km.

Hinta koskee uusia varauksia heinäkuulla 2018, varaa pian! Varaukset vain puhelimitse 03-4501 222 tai sähköpostitse kylpylakaupunki@ikaalinen.fi (ei on line varausmahdollisuutta). Vapaat vuorokaudet nähtävillä mökkikohtaisessa kalenterissa. 

Lue lisää


Kanervan, Mustikan ja Puolukan kesän supertarjous!

Kanerva (kuvassa), Mustikka ja Puolukka ovat tilavia 5 tähden mökkejä Jämin upeiden patikointi- ja maastopyöräilyreittien vieressä, vain 70 km Tampereelta.  Myös Jämikeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä: uusi kiipeilypuisto, frisbeegolf,  rullahiihto/luistelu, maauimala, ravintola ym.  Mökeissä on hyvin varustellut keittiöt,  vuodepaikat 10:lle/mökki, langaton verkko ja grillikota, joten mökit soveltuvat hyvin yhden tai useammankin perheen tai seurueen lomailuun!

Nyt kesän supertarjous:

  • 490 euroa/5 vrk sunnuntai-perjantai (tai  ma-pe)! Tarjous on voimassa Kanerva mökissä kesä-heinäkuun ja Mustikka&Puolukka mökeissä kesäkuun ja koskee uusia varauksia ajalle sunnuntai-perjantai/maanantai-perjantai 

Lue lisää


Näsinneidon&Näsinjoutsenen&Mänty-Linnan kesän huipputarjoukset!

Näsinneito (kuvassa) ja Näsinjoutsen ovat tilavia ja valoisia hirsihuviloita upeissa maisemissa Näsijärven rannalla Ruovedellä ja Mänty-Linna on hirsimökki kaunilla paikalla Kihniössä Nerkoojärven rannalla. Näsijärvellä mahtavat kala-apajat mm. taimenta ja Nerkoojärvellä kuhaa, kaikkien mökkien hintaan sisältyy moottorivene!

Nyt kesäkuun alun erikoistarjouksena:

  • 390 euroa/2 vrk, 455 euroa/3 vrk, tarjous koskee uusia varauksia ajalla 1.6.-17.6.2018.

Juhannuksen jälkeinen tarjous:

  • 590 euroa/4 vrk/Näsinneito tai Mänty-Linna, tarjous voimassa jaksolle 25.-29.6. Mänty-Linnaan varattavissa myös palju hintaan +100 euroa!

Lue lisää